Munkalehetőséget keresel??

Dolgozz velünk

Pontosan tudjuk, hogy partnereink szerves részei a cégünk működésének. Minőségi partnerek nélkül nem tudnánk minőségi szolgáltatást nyújtani.

Ismerjük meg egymást!

Ha rendelkezel legalább érettségivel és úgy érzed, hogy szívesen dolgoznál velünk szabadúszóként otthonról, kötetlen munkaidőben, a szaktudásodat naprakészen tartva, akkor szeretnénk többet megtudni rólad.

Amikor az profiasszisztens.hu-t létrehoztuk ugyanannyira célunk volt minőségi szabadúszó ‘munkahelyek’ teremtése, mint az, hogy nagyon magas szintű szolgáltatást nyújtsunk a megrendelőinknek.

Miért jó ez neked?

Ha szeretnél a saját időd ura lenni és otthonról dolgozni, akkor csatlakozz a csapatunkhoz szabadúszóként!
g

Teljes flexibilitás

Azt a megbízást vállalod el, amelyiket szeretnéd; onnan és akkor dolgozol, amikor csak szeretnél. Minket kizárólag az érdekel, hogy kiváló minőségű munkát készíts a határidőket pontosan betartva.

Teljesítményarányos jövedelem

A megbízási díjakat terjedelem, nyelv és akadémiai szint szerint kalkuláljuk. Így csak rajtad múlik, hogy milyen jövedelemre teszel szert nálunk.

Szakmai fejlődés

Ha velünk dolgozol, az újabb és újabb projekteknek köszönhetően biztosan naprakész maradsz azokon a területeken, ahol jártasságot szereztél.

Jó csapat

Mindent megteszünk, hogy a velünk való együttműködés inkább szórakozásnak, mint munkának tűnjön.

Személyes kapcsolat

Amikor egy megrendelés beérkezik hozzánk, mi választjuk ki azt, aki véleményünk szerint a leginkább jártas az adott témában. Nem kell versenyezned vagy licitálnod a megbízásokra, egyszerűen egy igen/nem válasszal elég jelezned, hogy vállalod-e a felkínált munkát.

Folyamatos támogatás

Az irodánk folyamatosan rendelkezésedre áll, bármikor elérsz minket telefonon és e-mailen egyaránt. Szívesen segítünk bármilyen probléma merülne is fel a projekt elkészítése során.

Te vagy az?

Mielőtt úgy döntenél, hogy jelentkezel hozzánk, javasoljuk, hogy válaszold meg magadban a következő kérdéseket:

  • Még tanulsz, vagy olyan munkád van, ami mellett szívesen tennél szert extra jövedelemre?
  • Családod van és szívesen dolgoznál otthonról, hogy több időt tudj velük tölteni?
  • Úgy érzed, hogy többet is tudnál profitálni a végzettségedből és tapasztalataidból, amit kemény munkával szereztél?

Amennyiben valamelyik kérdésre igen a válasz, valószínűleg Neked szól az ajánlatunk.

Jelentkezz hozzánk!

Ha elég motivált vagy és képesnek érzed magad az önálló, felelősségteljes munkavégzésre, akkor ne habozz, jelentkezz még ma!

Hírlevél feliratkozás