A virtuális asszisztens (VA) egy magasan képzett, független szakember, aki távoli adminisztrációs, technikai és / vagy kreatív üzleti támogatási szolgáltatásokat nyújt.

 

Néhány konkrét előny, mely a virtuális asszisztens mellett szól:

 1. Egy VA-val pénzt takarít meg, mivel nem kell irodai helyet, bútorokat vagy berendezéseket biztosítania. Minden VA a saját irodájában dolgozik.
 2. A VA-val nem kell aggódnia a munkatervek összehangolásával kapcsolatban. Egyszerűen küldje el az elvégzendő munkát határidővel.
 3. Az ügyfél csak azt a tényleges időt fizeti, amelyet egy VA a feladat elvégzésével tölt.
 4. A VA megbízásakor nincsenek járulékos juttatások, például egészségbiztosítás, adó, szabadság. A VA saját maga fizeti járulékait.
 5. A házon belüli személyzet valószínűleg képzést igényel. A VA már jól ismeri a legmodernebb eszközöket és technológiákat a munkához.
 6. A VA önmaga is vállalkozó. A munkavállalótól eltérően a VA ismeri és megérti az üzleti tevékenység kihívásait.
 7. A VA saját vállalkozásba is befektet, ezért rendelkezik a megfelelő szoftverekkel a projektek teljesítéséhez. Az ügyfelek pénzt takaríthatnak meg azzal, hogy nem kell pénzüket felhasználniuk szoftverek vásárlására minden új projekthez.
 8. Az ingázás soha nem jelent problémát egy VA-val. A munka a legrosszabb időben is befejeződik. Nincs leállás a közlekedési balesetek, építési vagy járművészhelyzet miatt.
 9. A virtuális asszisztens önállóan végzi tevékenységét, nincs szüksége támogatásra, biztatásra.
 10. Mivel az egyes ügyfélkapcsolatokat titoktartási megállapodás védi, biztos lehet benne a VA-val való együttműködése során bizalmas adati biztonságban vannak.

+1 Minden feladat melyet a VA-ra bíz, időt, energiát szabadít fel a vállalkozásban, melyet a termelési tevékenységben tudnak hasznosítani.

 

 • Forrás felhasználva innen: http://www.vanetworking.com/top-10-reasons-hire-virtual-assistant/